Salam Pengenalan

Salam buat semua..Tiada apa yang istimewa tentang blog ini..Sekadar ingin berkongsi minat dan maklumat buat penggemar aktiviti luar macam aku ni...Tiade yang dalam rumah mahu pun yang dalam kelambu...hanye yang di luar rumah dan luar kelambu sahaje adenye...

Tuesday, September 25, 2012

Kayak Jeram

Udah lame tak menulis di blog ni. Sibuk dengan macam-macam aktiviti. Nak becerita sedikit pasal berkayak di jeram (white water kayak). Buakan mahir pun. Sekadar berminat dan ada le sesekali mengikuti kawan-kawan bermain di jeram. Memang seronok. Kalau di perak boleh ke Sg. Sungkai, Sg. Itik di Gopeng atau Sg. Singor. Di Malaysia banyak lagi tempat yang menarik seperti Sg Sedim, Sg Kiulu dan sudah pasti yang paling best di Sg Padas. Kalau nak ikuti aktiviti ni pastikan korang sihat, cergas dan mahir mengendalikan kayak. Pergi le dengan kawan-kawan yang mahir....

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete